Мумкин ят1а

Дуьз лагьайт1а зун халисан шаир туш
Ара бир за кхьизва зин шиирар
Гелер тваз к1ан хьайила зин гьисери
Лацу чарчел желбзава зин фикирар


 Кхьихьа на чин гел чарчел амукьрай
Лугьуз,гафар зин куплетриз элкъвезва
вин фикирра чка дар я чаз лугьуз
Вири элдиз чеб къалуриз къекъвезва


Дустар хьанва заз ручкадкай .жиринкай
Къайгъуйрик ква  сад зин бахтар кхьинкай
Муькуьд жеда дуьз дахьай ц1ар ч1ур ийиз
Гъалат1рикай лап хъел къведа  ц1ур ийиз


Рецензии