Год Свинней

МіНСКіЯ  ХРОНіКі. ГОД  СВіННЕЙ.

Па  Беларусі  пракаціўся  мор…
Усе  людскія  свінкі,
раптоўна  захварэлі…
І  ў  кожны  дзеравенскі  двор
прыйшоў  забойшчык  свінак,
з  рэвальверам…
Якусь  заразу  свінкі  падхапілі…
Так  аб’явіў  нам
наш  Галоўны  Свінавод.
Таму  ўсіх  свінак 
на  дзярОўнях  пазабілі –
каб  звесці  з  Беларусі  Свінскі  Род.

Цікава  зараз  выглядае  Беларусь…
Зусім  яна  ня тая,што  была  ранЕй…
Цяпер  ў  хлявУшках  свінні  не  жывуць…
Ў  Катэджах  ды  Палацах
жыццё  на  Беларусі 
для  Свінней !
*+*
13 жніўня 2013г. Косава. На вул. Тадэвуша Касцюшкі…


Рецензии