Связь потерь

З'єднання втрат.Перетин-неможливий.
Цей вирок виніс ти в осінній день
Моя ж душа,у млості спекотливій
Шукала бардів.Для нових пісень.
З'єднання втрат.І втрачений connection
Зимовий квітень.Дивне рандеву.
Тобі вдалось.Тепер моя reaction
Така ж сумна.Мов жалісне 'ау'.
Переполох зробив ти так уміло
Усі крапки розкидавши над 'і'.
А десь в душі,так гірко наболіло
Байдуже так.Страждати знов мені.
З'єднання втрат.Ти втратив мою руку.
З'єднання втрат.Вже шосте смс.
Лиш на словах ця дружби запорука
Лиш на словах цей пафосний конгрес.
Давай вмикай,на повну свій condition
Однаково.Душею-не кривлю
З'єднання втрай.І іній серед вишень
З'єднання втрат.Прощай,твоє 'люблю'.


Рецензии