Козлэр бар доньяга сары сала... якыныма...

Козлэр  бар  доньяга  сары  яга,
Жиргэ  юеш  сала козге янгырлар,
Сары  козлэремдэ, эгэр, синсез  калсам,
Кунелемне  сарырлармы   сагышлар...

Кышлар  бар доньяга  салкын  сала,
Бозлавыклар сала кышкы  янгырлар,
Кышларымда ялгыз калдырма син,
Синсез тундырырлар мине ак карлар...

Язлар  бар  доньяны чэчэклэргэ  кумэ,
Йорэклэргэ  яга яна  ялкыннар,
Хислэр  ташкан  чакта  югалма син,
Синсез  хислэремне  юар  ташкыннар...

Берук  жэйдэ бер  уземне  калдырма  син,
Челлэлэрдэ  койдерерлэр  янулар,
Йорэгемне  генэ  тугел,  бар  жанымны
Яндырырлар  жэйге  янгыннар...


Рецензии