Иртэ танда тошлэремэ Энкэм керде...

...Иртэ  танда  тошлэремэ  Энкэм  керде,
Нурлы  кузлэр  белэн кузлэремэ  ТУТЫРЫП  карады...
Тезлэремдэ  барып  муенына  мин  сарылдым,
Yбим  диеп, кулын  кулларыма  алгач, томаннардай китеп  югалды...


Энкэемне  кичен  искэ  алып,
Яраларым,  ахры,  юкка  кузгаттым...
Кузем  ачып,  тошем  икэнлеген  тойгач,
Ачынудан  уксеп  еладым...



29.08.2013


Рецензии