Жэем, Жэем...

Жэем,  Жэем,  табармынмы
Сонгы  коннэрендэ  жылы  эзлэсэм,
Кире  кайтмассынмы, кайнар  Жэем,
Алларына  барып  тезлэнсэм...
Юеш  юлны  сыгып  жилгэ  элсэм,
Кипмэс  микэн  сонгы  жылында,
Нурларынны  жыеп  йорэгемэ  салсам,
Жылытырлар  микэн  салкын  кышымда...



29.08.2013


Рецензии