Доля

Безвимірна душевна глибина,
Без перебільшень щире серце.
І не долі то була гірка вина,
Що спіткало їх зрадливе скельце.

Хоч душа глибока, та серце зкам'яніло,
Хоч щире серце та душа згнила.
Все Амурове старання прогоріло
І біля ніг щаслива доля проплевла.


Рецензии