***

Довжина телефонних гудків
І монотонність їхнього звучання...
Краще б пара болісних рядків,
Ніж ці розбиті сподівання.

Не вижила моя надія на щастя,
Час зітер найменші сподівання.
Ці почуття - нескінченне напастя,
Що душить сердечне побивання.


Рецензии