***

сьогодні ти .а завтра я.. піду в далекий край, подалі від реального життя ,як розкриваются сльози-лится на вербі.так ми з тобою... почнем життя с початку.все буде як у казці і ми як фенікс із пепелу повстанем і щястя далини прийде.сьогодні новий день.нова година.твій восьмій день.восьмая хвилина.падаюча вісімка-це символ безкінечності буття.Життя не закінчется сьогодні.смерть прийде ,але не зараз.любов прилетить але не через рік не через два,а в мить прекрасну заворожить вона.


Рецензии