Яночка!

День народження Твій прекрасний на Весні,
Ти народилася й приснилася мені!
Тоді весняно гріло Сонце, й також квіти,
Порозквітали, а аромат що ніде дітись.

Твій День народження прекрасний на Весні,
Ти народилася Дитинонько тоді!
Тоді і трави, і дерева, й квіти силу мали,
А про Тебе тато й мама дуже ніжно дбали.

День народження Твій прекрасний на Весні,
Життя тоді перейшло мені в повні!
Народилась Донечка у мене файна і маленька,
Тож Люблю Тебе я Яночка давненько!


Рецензии
Яночка - найстарша моя донька!

Леся Танюк   05.09.2013 11:42     Заявить о нарушении