Збуду ш Ти ще мури!
Тимурчик наш вітаємо.
Зичим щастя ми Тобі,
Буде так, ми знаємо!
Наш Тимурчик золотий,
Розумничок Ти наший!
Кращий від онуків мій,
Будь завжди Ти кращим!
Ім`я Твоє серйозним є,
Бо звешся Ти Тимуром!
Дитя найкращеє моє,
Збудуєш Ти ще мури!
Свидетельство о публикации №113082804153
Светлана Лемаева 28.08.2013 21:41 Заявить о нарушении