Свiтанкове диво

Знов вислизає сонний ґудзик…
Дня не розгорнуто сувої.
Світанок у сорочці куцій
Ще пахне ніччю і тобою.


Іду навшпиньках килимами,
І все поволі виникає:
Ось кухоль свіжого туману
До чорної, як кішка, кави;


Ось сонця золотавий колір,
А ось долонь козацький човен…
А ось і вірність, без якої
Жили удвох ми до учора…


Рецензии