То чай духмяний, то розчинна осiнь...

*  *  *

…То чай духмяний, то розчинна осінь,
то біль, то хміль гірких холодних злив.
То прірва сил, то й дихати не в змозі.
Засамотів – і сам не зчувсь, коли…

Засамотів, стриножений книжками,
забембав графік «дім-робота-дім».
Коса життя невпинно точить камінь
чеснот та прагнень, сподівань, хотінь…

Де ви, мої друзяки-побратими?
Нема нікого…Листя…Вітер…Шлях…
Загарбник-день чекає за дверима.
Розчинна осінь душу спопеля.


Рецензии