У галаве каханне звiнiць!!!
Што – на матчынай мове...
Смак вясновы, які ж ён салодкі, –
I – смакуеш яго ў родным слове.
Як прыгожа гучыць Вясна, –
І шчабеча птушыны квартэт…
Я чакаю казкі…– і – сна...
А пакуль жа «маўчыць» Інтэрнэт.
Як прыгожа гучыць маё Сэрца, –
Калі скрыпку Душы не спыніць…
Не знаходжу сабе я месца –
У галаве каханне звініць!!!
РОДоначальное стихотворение:
(4)
Мелони, 10.03.2013.
Весняна мрiя
МОЙ КОММЕНТАРИЙ к СТИХУ:
Инна Дорошкевич, 11.03.2013 13:40
САМИ ВИДИТЕ - РОЖДЕНИЕ стихоТВОРЕНИЯ ( в самом начале)
У галаве каханне звініць!!!
Свидетельство о публикации №113082604221