Украiно моя
На просторах твоїх золотяться жита.
Під блакиттю небес, серед поля-роздолля
Лине пісня дзвінка, урочисто-свята.
Є у нас своя власна велика держава,
Її славі й звитягам не буде кінця.
І летить твоя пісня свята величава
На весь світ, щоб єднати щасливі серця.
Україно моя, - щире слово молитви!
У віках пролягає тернистий твій слід.
Скільки крові і сліз довелося пролити,
Щоб утвердилась ти, і позбулася бід.
Невмируща, безсмертна, найвищі вершини
Ти підкориш, розквітнеш на довгі віки...
Я, твій люблячий син, плугатар батьківщини,
Припадаю тобі до святої руки!
Свидетельство о публикации №113082508516
Наталья Беляева Ерух 28.09.2013 18:47 Заявить о нарушении
Отвечаю так поздно, ибо только сегодня приехал с отдыха.
С теплом, Николай.
Мыкола Ковальчук 21.10.2013 20:37 Заявить о нарушении