Expirat II

Ai expirat, e pur si simplu gata,
Eu sunt aici, ma scald in lumea ta.
Desi apa marii e un pic sarata
Sunt locuri bune chiar si-n lipsa ta.

Esti natural. Si eu sunt naturala,
Nu-mi trebuie sa fac ce nu vreau eu.
Lumina umple si aceasta sala
Unde m-ascund de viata mea mereu.

Esti expirat. Te duc eu la deseuri,
Imi vine sa privesc in ochii tai.
Acolo vad lumini de multe feluri,
Dar nici nu e lumina dragostei.

Imi las in pace suflet. Fara tine
Eu stau pe banca si ma relaxez.
Chiar daca inca simt ceva la tine,
Esti expirat, iubite. N-are sens.

14 august 2013


Рецензии