Expirat I

Eu am ceva de spus, asculta bine.
Nu vreau sa ma jignesti, nu mai e rost.
Sunt fata buna si deloc nu-mi vine
Sa caut la tristete adapost.

Esti expirat. Hai, du-te la deseuri.
Chiar daca inca ai miros placut.
Iubirea noastra are multe gauri.
Nicicand nu va fi ca la inceput.

14 august 2013


Рецензии