Ти не знав як серце плаче

Усе що у серці мала,
До каплі тобі віддала,
Згорнула усе до купи,
Та щастя так не пізнала

Розкраяла свою душу
І навпіл її поділила,
А ти ніколи не бачив,
Де сльози свої зронила.

Не чув  ти, як тіло тріпоче,
Не знав, як  воно завмирає,
Не бачив,ні смутку ,ні болю,
Не знав, як воно згорає.

За вікнами  небо плаче,
Здригається  грім із земльою,
Чи зможу усе пробачить…..
На   серці не має спокою…

Усе що у серці мала,
До каплі тобі віддала,
Згорнула усе до купи,
Та щастя, так не пізнала.


Рецензии
На это произведение написаны 3 рецензии, здесь отображается последняя, остальные - в полном списке.