Тонен тулган ай нурлары...
Юлларымны яктыртты,
Сагынулардан сагыш тулган
Кунелемне балкытты.
Аем, аем, хэлгэ кереп,
Уртаклаштын моннарым,
Югалтмасын юлларын, - дип,
Сиптен, ахры, нурларын.
Син булмасан, кемнэр генэ
Белер иде серлэрем,
Карангыда юллар эзлэп
Йорер идем тоннэрен...
Иртэгэ дэ серле нурлар
Сибэрсенме hавадан,
Кич утугэ мин котэрмен,
Чыгарсынмы янадан...
2013
Свидетельство о публикации №113082501526
Дуслар икэн сез икэу.
Йондозларга узен дэ тин
Жирдэ алар бер -икэу.
Альфира Зайнутдинова 25.08.2013 07:43 Заявить о нарушении
Лилия Рэ 25.08.2013 12:05 Заявить о нарушении