Не губи ти надежда!

песничка за теб
[мотив]

                На Олеся

Тръгвам пак в този час.
Тръгвам аз - за при вас, -
за любов и
надежда.

Без надежда дори
няма морски вълни,
няма слънце
и капчица нежност.      

Бури чакат ме там, 
но не съм аз сам.   
Твойта обич и вяра
ме навсякъде следват.

Ще пребродя гори,
дори планини.
Но ще дойда! -
не губи ти надежда.


Рецензии