Украiнi

Ти наша мати, віри глибина.
Крізь лихоліття, в горі, безнадії.
Крізь темряву століть, де вгасли мрії,
Сіяєш нам, зірнице провідна!

З тобою не страшна нам чужина,
О, рідна земле, ти для нас - надія,
Усім невзгодам світла протидія, -
Як та неопалима купина.

Ми здобули свободу недарма, -
Всевишнього покликала сурма
Після століть безправ'я і недолі.

Ми піднялись, звершили віщий змаг,
Закарбували на скрижалях долі:
Держава є і буде у віках!
 


Рецензии