Заплакало небо сизими хмарами
То каплями щастя, то сумом з дощем.
Затішилось трохи, і знов заридало,
Вкриваючи землю огрядним вогнем.
Скипілося гнівом і засюрчало,
Заграли у сурми рипучі вітри.
Взбурлилися хмари і завищали
Під спів голосної, важкої струни.
Здригнулося небо під співами грому,
Пронеслись із сумом пекучі жалі.
І блискнуло так,що аж серце стиснулось,
Та й мовчки схилилось в поклоні землі.
Свидетельство о публикации №113082400971