Яшэп эле бер дэ туймадым!

Алга таба барыр юлларым бар,
Жир йозендэ яшэп туймадым,
Шул гомердэ тапканнарым бик аз,
Ниндилэрен генэ жуймадым.

Барыр сукмак - яшел чирэм минем,
Иртэн чыксам - чыклы урамнар,
Яшь вакыттан калган хатирэлэр
Кунелемэ бик нык уралган.

Жирдэ атлап барыр юлым дэшэ,
Эле хаман яшэп туймадым,
Изгелеклэр эшлэу кунелемдэ,
Мул кояшлы эле язларым,
Озын гомер телим исэннэргэ,
Яшэп эле бер дэ туймадым.


Рецензии