Ти червона калина...

До Дня Незалежності України.

Ти   червона калина,
Що під сонцем палає,
Щедра мати   Вкраїна,
Хай живе, й розквітає.

Мов до серця стежина,
Нас веде її доля,
Зі стрічками дівчина,
Незалежність і   воля…

Зеленіють красуні смереки,
Та дівчат кольорові стрічки…
І летять над  полями  лелеки,
Та до моря  втікають  річки.

Ти співуча, та завжди тендітна,
Наречена , що йде в майбуття,
Та посмішкою жовто-блакитна,
Що у себе влюбляє життя…


Автор  Геннадій Сівак.
18  серпня - 24 серпня 2013 року.


Рецензии
На это произведение написано 5 рецензий, здесь отображается последняя, остальные - в полном списке.