Vama Veche
Ascult pe mine insumi neatent.
Si totul trece repede prin mine.
Si cred ca simt acum acest moment.
Cuvinte sunt umplute cu emotii
Si echilibrul ma ridica-n cer.
Sunt natural. Eu stau aici cu totii.
Traim aceasta clipa de mister.
14 august 2013
Свидетельство о публикации №113082403418