Збережи його

Збережи його, будь ласка, для світу.
Його голос - це не інакше, як світло.
Він кружляє на просторах всесвіту,
Залишається в серцях непомітно.
І не дай ти йому впасти з утоми,
Коли важко навіть дихати шумом...
Доведи його до рідного дому,
Де він зможе відпочити від суму.
Він віддасть себе - повір - без залишку,
Кожен день для нього наче останній.
Йому б зменшити свій темп - хоч на трiшки -
Не почує він, на жаль, це прохання...
У цьому світі він дивак - це не легко
Відчувати купу болю і втоми -
I тому прошу, хоч ти і далеко:
Збережи його ... для нього самого.

Яна Миа
2013


Рецензии