Гордо Прапор ми Несемо!
Є Прапор, що Гордо Несемо!
Велично Він давно вже з нами,
Із Ним в Державі живемо!
І кольори й Знамено наше,
Шануємо патріотично ми!
Усе це є моє, твоє, і ваше!..
Звено Патріотичної Зими!
Гордо Прапор ми усі несімо,
Й шануємося ми в усі часи!
Найкращу із Країн хранімо,
І не на мить, а на літа й роки!
23 серпня, 2013 року!
Свидетельство о публикации №113082308511
Франц Юзер 27.08.2013 17:07 Заявить о нарушении
Леся Танюк 27.08.2013 18:07 Заявить о нарушении