Незалежнiсть Розцвiла!
У нас Україна як Весна,
Де Незалежність розцвіла.
Народились нові Люди,
Й щастя в Україні буде!
Раді, Української Весни,
Дочекалися всі ми!
З`їхались з усюди Люди,
Свято в Україні буде!
Й кожної Весни сьогодні,
Ми радіємо, свободні!
Серпень в літку ми святкуєм,
Й референдуми будуєм!
Наші Весни всі сьогодні,
Дивовижні і свободні!
Дочекались ми Весни,
Бо незалежні зараз ми!
24 серпня, 2013 року!
Свидетельство о публикации №113082307157
Леся Танюк 24.08.2013 22:14 Заявить о нарушении
Евгения Давыдянец 07.09.2013 17:10 Заявить о нарушении