Поезiя!

Поезія – велика се краса,
Краса й велика сила.
Лягає на папері мов роса,
Й людям вона дуже мила.

Поезія нас тішить бо жива,
І жити буде вона вічно.
Й несе у світ вона дива,
І дивиться у вічність.

Поезія велику силу має,
Красива й мужня є вона.
Одна вона мов щось знає,
Одна вона у гру не гра!


Рецензии
Вважаю, Хто не пише щиро, нехай не пише взагалі!

Леся Танюк   16.10.2013 10:21     Заявить о нарушении