Про життя!

Здоров`я мати найміцнішого у світі,
Й жити довго і украй щасливо!
Щоб шанувалися усі, а особливо Діти,
І щоб життя було прекрасне наче диво!

Шануватись  треба у житті і на роботі,
Щоб усе складалося й ти сяєш щастям!
Відповідне все життю і моді,
Примхливим не було, і все удасся!

Людина має другий хліб – духовний,
Що зводить й возвеличує Людину!
Цим і живе вона щасливо й довго,
Й плекається в житті немов Дитина!


Рецензии
Се побажання усім хорошим Людям!!!З теплом

Леся Танюк   24.08.2013 22:16     Заявить о нарушении