Золотий Вiк!
І молодість тут ні до чого.
Та й золото ти не загубиш,
Якщо маєш щось собі з того.
Називаємо Вік золотим ми,
Коли щастям усе затремтить.
Й золотими називаємо дни ми,
Як щасливі ми не на мить!..
Золотий Вік приходить як не губиш,
Молодії свої ти літа!..
І молодість ти не забудеш,
Бо як любиш, завжди молода!
Свидетельство о публикации №113082305302