Ти Сам Поетом Народився!

На диво це Ти в мені поета народив,
І сам народився Ти Поетом.
Ой, і наробив же Ти багато див,
 Мов змалював в мені Свого Портрета!

А я радію, що і Ти давно Поет,
Мов керував, й керованим зробився.
В мені малював Ти Свій Портрет,
Бо й сам давно Поетом народився!

Та те , що в мені Ти народив,
Й про все сьогодні Сам мені зізнався,
Що наробив багато Ти хороших див,
що випадково із рядків дізнався.

А чи знав Ти, що і сам давно Поет,
І Сам Прекрасний, і живеш Прекрасно.
А я в думках літаю до Комет,
І повертаюся на Землю Вчасно!


Рецензии
Поети, ДЕ ВИ ???

Леся Танюк   25.08.2013 11:08     Заявить о нарушении