Не вiдрiзнить хтось ямба вiд хорею!

Присвячується всім талановитим ПОЕТАМ!

Як можна говорити про Людину,
Коли Її ти зовсім не пізнав?
А може то лиха твоя година,
І Бог Їй зовсім інше наказав.

Не відрізнить хтось ЯМБА від ХОРЕЮ,
Та таланить Їй в іншому в житті.
І тільки Бог щось відає у Неї,
І потаємне має на меті!

Й не попадусь як Пташка я у руки,
Негіднику якомусь зокрема!
Смиренно винесу усі я муки,
Та БОГ за мене сплатить Всім сповна!

Пишу я, мов малюю Орхідеї,
І цвіт їх ніжний і не показний.
Й цвітуть Вони у віршованім хореї,
І дух у вірші, у моїм не злий!


Рецензии
Й не попадусь як пташка я у руки,
Негіднику якомусь зокрема!!!

Леся Танюк   25.08.2013 11:12     Заявить о нарушении