Пiiт!

Піїт!

Я можу написати різне,
На Землі своїй я є піїт.
Коли писатиму я грізно,
Та все одно не буду єзуїт.

Пишу я на своїй Вкраїні,
Де жив у місцевості мій дід.
Де любимо усі країну,
І молодий і той, що сід.

Я можу написати грізно,
Не патріотам й усім тим!..
Та головне, щоби не пізно,
Бо коли пізно, то Бог із ним.

Історія вінець несе свій,
Вірте-це усвідомлення усім!
Й там буде слово й дух мій,
Аби не пізно, й Бог з ним!


Рецензии
Не діставайте, бо напишу я грізно!..
Ще й розтрезвоню на увесь я світ.
Головне, щоб Вам не було пізно,
А я все одно не буду єзуїт!!!

НЕ ПАТРІОТАМ, Й УСІМ Т И М !!!...

Леся Танюк   25.08.2013 11:16     Заявить о нарушении