Тюльпан!
На диво, дивовижний Пан.
І колір гарний маєш й смак,
Не побачив се лиш бо слимак.
На втіху гарний маєш запах,
Восхвалю усе блакитним Дахом.
І пелюстки і колір, і стебло,
Як Любиш, отаке Воно.
Чарівна Квітонька-Тюльпан,
Серед квітучих квітів Пан!
Чарує ніжністю – собою,
Тож не стану я до бою!..
Восхваляю ніжно й повсякчас,
Бо радію - квітучий Пан у нас.
Слави й Величі Тюльпан,
Квітни - Великий Ти є Пан!
Свидетельство о публикации №113082304440
Татьяна Исаичева 27.08.2013 17:23 Заявить о нарушении
З теплом
Леся Танюк 27.08.2013 18:04 Заявить о нарушении