Вiдлiтають роки
Як у вирій птахи,
Як у небі хмарки
Назавжди, навіки.
Відлітають роки,
Повні сили, снаги,
Повні праці, добра,
Все від мого двора.
Завершились жнива.
Осінь входить в права,
Осінь мого життя
Дорога, золота!
Свидетельство о публикации №113082209528