Копнеж

Ти звук отминал ли си вече,
потънал в тишина?
Така е пусто на душата
без твойта светлина.

Трепти възпоменание от светли звукове
прелива очарование на спомен-мигове.

Не буря весела вихрее,
разискрила копнеж;
в душата ми тих спомен пее
с миг-вечност във летеж.


Рецензии