Стокатто

Вам мене не зрозуміти.
Вам зі мною не літати.
Ви не зможете зі мною жити.
Я нестерпна.Вам це треба знати.

Так, нестерпна. Ах, вас це дивує.
Що ж, я поясню вам в чому справа.
В цьому світі фальш людьми керує.
І за це чекає їх розправа.

Підігрувати й грати - різні речі.
І їх потрібно розрізняти.
Якщо ти граєш роль доречну,
Після спектаклю маску треба зняти.

І навіть в грі буває фальш відчутний.
Якщо це явно гра не натуральна.
Цей справжній фальш уже давно забутий.
Його давно зміняє фальш банальна.

Банальна. І бридка до тіла.
Її наразі всюди так багато.
 Всіх справжніх вона втоптує в чорнила.
Її думки - відривний ритм стокатто.

© Катерина Бігун.


Рецензии
Даì Боже тобi на все добрА,яснаï Dево!

Константинов Константин   24.06.2014 22:54     Заявить о нарушении
Дякую велике, мені дуже приємно!

Екатерина Бигун   26.06.2014 13:54   Заявить о нарушении