Два серця
У світі далекім згубились,
Ще в чора коханням жили,
Сьогодні ж вони розлучились.
Дві долі, розбившись в журбі,
Сльозами весь світ промочили,
Посічені душі - живі,
Самотні смиренно лишились.
Два серця... Вони вже не ті.
Їх душі замкнулись від світу,
І сльози, сховавши гіркі,
В розлуці продовжують жити.
Свидетельство о публикации №113082210382
трапляється різних випадків. Це дуже актуальна тема. Хороший вірш.
Галина Полищук Ярмульская 23.08.2013 10:49 Заявить о нарушении