Лiтнiм вечором в садочку

Літнім вечором в садочок
Коник з поля прилетів,
Тихо-тихо на листочок
На черешенці присів.

Розповів синам і дочкам
Про далекий світлий край,
Де співають в холодочку -
Там зелений пишний гай.

Де ростеверба й тополя,
Ніжить сонце золоте -
Там цвіте все серед поля,
І пшеничинька росте.

Дітки слухали уважно
Свого батечка в саду,
Розмовляли щось поважно,
Та не знали чи знайдуть.

Прилетіла пташка синя,
Щось у роздумах була,
На черешні теж присіла,
Й щебетала щось вона.

-Це моя тепер домівка,-
Ображаючись сказав,
Ппасі коник, і голівкой
Щиро гості покивав.

-Ти не бійсь, не проганяю,-
Пташечка відповіла,
-Я тут просто так літаю,
Я домівку вже знайшла.

Все в природі дивовижне,
Все прекрасне і живе,
Бо створив це все Всевишній
Для добра та для людей.


Рецензии
Пречудово!!! Я прочитала Ваші вірші і мені вони дуже сподобалися тому, що вони світлі і так легко прочитуються зрозуміло.

Галина Полищук Ярмульская   23.08.2013 10:52     Заявить о нарушении