Raби

Підлабузне виляння хвостами
Набуває рис вірності з примаком псарні
Бруд-болота гидота
На душах красується як позолота
У вірні розрахунки
Трансформовано прісно людські стосунки
І апологет слави -
Суть - рукоплескання заради забави

Повне трагізму зітхання -
Пересічне сопіння без вмісту кохання
Всі дружні намагання -
лише прикриття для використання
Сумісне існування -
Загалу формує квартирне питання
Й мільйонів процвітання
Тут прямозалежне від валют коливання

Живі прогресивні мізки
Заточили тут чітко під ковбасні огризки
По воду ходять із ситом
На роботу в суботу запрошують жида
В культові споруди
Повсяк час поспішають кріпаками спокути
Чолом б"ють, хрестять груди,
В невблаганних лабетах лихої огуди


Рецензии