Дивний сон

Привидився квітень посеред зими
Цвітом п"янким вбрані сади
Трава соковита, краплі роси
У чистому небі стрімкі ластівки

У теплих калюжах дитячі сліди
Кумедний політ заспаної бджоли
Руде цуценя, що злякалось грози
Та рястовим килимом вкриті ліси

Стрічка вужа,що шмигнув до води
Кіт, що на сонечку гріє боки
Двін Великодня, паски й крашанки
Стоголоса пташина пісня весни

Таке от видіння принесли сніги
На самі Хрещенські міцні морози
Січневої ночі, у ропал зими
Як знак перехід від пори до пори


Рецензии