дати зимов

Сяйво з вІкон
Віддзеркалене снігом -
Підсвчує небо
Ніч, 12:12, 21-ше, грудень
Рік 2012
Зустрінь хлібом-сіллю,
Розблукай заметіллю -
Запиши собі в згадку:
Мороз - основа порядку
Крига - всезламна сила
Завірюха - княгиня....

.... та сакральне кохання
Вогню та Ялинки,
Що залишить лиш попіл...


Рецензии