Optim

Сотий погляд у очі
До усмішок-іскор
додай
Сумарну масу вагань-
зволікань - помнож
на нуль
Кольоровим виміром
еквівалент марнот
розділяй
Замкненим колом
емоцій полярність
перевіряй

В розбиті лоби
та порвані жили
не вір
Вперто та впевнено
курсом прямуй
точно на ціль
Кожного дня борись
за кохання забувши
про біль
Тобі дано Богом
Ходити крізь стіни -
Повір!


Рецензии