воли i Чумаки

Пута важкі на сумирні воли
На шиї - ярмо, до ночов - води
За халяви - плетені тугі батоги
Кожному бидлу свої чумаки

Скиглять по вінця набиті вози
На спинах таврованих - поту струмки
Сліпні на жилах, по тілу мошви
Як винагорода - помиї з корчми

Ген шляхом старим поганяють воли
Множачи зело хвацькі чумаки
Двенять дукачами, обходять свій скот
Ятряться дишлом на корчму - в поворот


Рецензии