Останнiй редут

Все, не треба більше - не чекай
Біжи від мене - прощавай!
Невблаганності дорогою щезай,
Не жалкуй та швидше забувай

Навіщо тобі моя жорстока війна?
Мій останній редут, що стоїть до кінця.
Стрімка екзольтація апофеозу,
Що в клочча рве душу мою по живому.

Знамено моє, що колись я здійняв
Якому я вірний, як би хто не вважав
Може б вітер лихий тебе краще здійняв
Та тебе - честь мою до пори заховав?

Я програв страшний бій та триває війна
А в останнім редуті, знаєш, смерть не страшна
Знамено моє, - не злiчить твоїх ран
Вінценосна Viktoria - жах ворогам.


Рецензии