Каханне

Калi не патрэбны словы?
Адказам з далекiх часiн,
Да нас данясецца прамова,
Кахання жаданых гадзiн.

Каханне не ведае межаў,
Яго не магчыма схаваць,
Яно апускаецца з вежаў,
Якiя не небе стаяць.

Не кожнаму гэтак шанцуе,
Каханне за крылы схапiць,
Хто схопiць, той вершы рыфмуе,
Каб сэрца пажар пагасiць.

Калi не патрэбны словы?
Не трэба шукаць адказ,
Бо тут не патрэбны размовы,
Каханне прыходзiць да нас…..


Рецензии