***

«Наодинці»

Наодинці в самоті,
Подумки з тобою.
І назустріч вже нікого.

Самотні капельки дощу,
Падають на щоки.
І як кристали з хрусталя,
Б’ють жорстоко.

Кожен крок, як ніж у серце,
Все тіло ломить і трясе.
Холод, сирість і самотність,
Ось, що чекає в пустоті.


Рецензии