лоскоче ребра

Мені давно не дарували квіти,
Тож стіл прикрасить лиш колючий кактус.
Я запрошу тебе, спечу бісквіт
І поміняю в соцмережі статус.

Червоний світлофор, а попереду зебра,
Я завжди вдома,завжди поруч,
тож далеко йти не треба.
Та у тебе в будинку зима,
то злива, затори..
І тут sms "Вибач, я не прийду,
Їж свої кекси сама".

І тиха самотність лоскоче ребра.
А поки лягаю спати і вкриюсь пледом,
Бо ж завтра по магазинах треба,
Кому за серцем, кому за медом.


Рецензии