Ти не такий

Ти не такий, в твоїх очах блискочуть зорі,
і на вустах миліша посмішка з усіх.
Ти не такий, душа твоя прозора,
та умита росами води.

Ти не такий як терпкий кава,
що може зранку пробудить,
ні, ти м'який, як пелюсткове покривало,
що обійме ніжно, захистить.


Рецензии
Дуже добре!!!

Пламя Феникса   03.10.2013 10:19     Заявить о нарушении